Anggun: “Vote, if you love me!”

0

Het was de openingsdag van de Tong Tong Fair, Europa’s grootste Euraziatisch festival met een uitgebreid cultureel programma, heerlijk eten èn het was bomvol. En geen betere manier om de bezoekers te begroeten en te vermaken met het prachtige geluid van de internationale zangeres, Anggun.

Gekleed in een zwarte top met een zilveren pailletten rok, kwam ze eindelijk het Tong Tong podium op en begroette haar honderden enthousiaste fans en nieuwsgierige toeschouwers. Ze overdonderde het publiek met een paar van haar grootste hits, waaronder de hit van 1997: Snow in the Sahara, en haar laatste nummers: Hanyalah Cinta en Echoes.

Anggun heeft, met meer dan 2 miljoen platen verkocht in Europa, geen introductie nodig.  Naast het moederschap, het opnemen van een nieuw album en de vele optredens, is ze ook een goodwill ambassadeur van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties.

Niet lang geleden werd ze gekozen om Frankrijk te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival dit jaar. Ondanks dat de finale op 26 mei zal plaatsvinden in Baku,  nam de 37-jarige zangeres de tijd om van haar thuisland Frankrijk naar Den Haag te vliegen. Dit is haar tweede optreden op de Tong Tong Fair sinds 1999.

Voordat zij het podium afstapte, liet Anggun de fans met een boodschap achter om haar te steunen bij het songfestival. Na het optreden nam ze nog even de tijd om samen met haar fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Haar laatste album “Echoes”, werd uitgebracht in maart en is onderscheiden met viervoudig platinum.

Kijk naar het Eurovisie Songfestival en stem ook op Anggun!

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply