CeleBlog: Sheny Andrea

0

“Nieuwe Carrière, Nieuw Land”


In Indonesië ben ik 15 jaar lang werkzaam geweest in de entertainmentwereld, waaronder als soap- en filmactrice, presentatrice en daarnaast werkte ik mee aan reclamespotjes. Ik heb bijna alles geprobeerd. Nu is mijn nieuwste beroep romanschrijfster, welke mij uiteindelijk uit mijn cocon liet komen en me het leven daar in Indonesië liet verlaten om naar Nederland te verhuizen. Dit natuurlijk voor een betere toekomst.

Na deze beslissing van vorig jaar om naar Nederland te verhuizen, had ik maar vijf weken de tijd om de Nederlandse taal en geschiedenis te bestuderen voor het inburgeringsexamen. Het was zeker niet iets eenvoudigs. Maar, Alhamdulillah, gewapend met vastberadenheid, steun van mensen om mij heen en natuurlijk liefde zorgden voor extra motivatie en kracht. Hehehe….

Het examen heb ik met een goed resultaat afgerond. Ik voelde me zo gelukkig dat ik niet 2-3 maanden hoefde te wachten, want binnen drie weken kreeg ik al een e-mail van het IND dat ik naar Nederland mocht verhuizen. Het geluk was de volgende dag nog niet verdwenen, want wij kregen toen het bericht dat mijn vriend Danny (nu mijn verloofde) een medaille in ontvangst mocht nemen van koning Willem Alexander voor zijn bewezen diensten. Ik ben zo trots! En als climax kreeg ik te horen dat mijn allereerste boek, The Sixth: Chatha, internationaal werd gepubliceerd in de vorm van een e-book. Het boek kan via zeven bekende websites in de Verenigde Staten (waaronder Booktango.com en Amazon.com) aangeschaft worden. Subhanallah, het was het meest speciale cadeau van dat moment. Alleen door de wil van de Almachtige kon dit alles soepel verlopen.

CeleBlog: Sheny AndreaMaar los van dit alles zal bezorgdheid er altijd zijn. Hoe kan het ook anders, ik ben verhuisd naar een land ver van mijn familie en vrienden die mij altijd steunden…

We moeten altijd ervan bewust zijn dat dit leven mooi is en vol verrassingen. We kunnen niet voorspellen wat er in de toekomst zal gebeuren. Het leven hier op aarde is tijdelijk en kort, dus haal alles uit je leven en geniet, werk hard, bid en geef nooit snel op.

Waarom zeg ik dit allemaal? Het antwoord hierop en het vervolg van mijn nieuwe ‘levensreis’ in Nederland zul je in de komende blogs lezen.

Liefs,

Sheny Andrea
Instagram: Shenyandrea
Twitter:  @shenyandrea

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply