Een van ‘s werelds hoogste gebouwen binnenkort in Jakarta

0

De skyline van Jakarta gaat op een drastische manier veranderen door de geplande ontwikkeling van de 2 miljard dollar kostende Signature Tower. Hieruit blijkt dat er een groot vertrouwen is in de economie van Indonesië.

Het gebouw, ontwikkeld door de Indonesische vastgoedmagnaat Tommy Winata, zou met haar 111 verdiepingen en een hoogte van 635 meter op nummer 5 komen te staan van ‘s werelds hoogste gebouwen en zou de Petronas Towers overtreffen als het hoogste gebouw uit de ASEAN.

Gelegen in het hart van Jakarta, in het midden van Sudirman Central Business District (SCBD), zal de Signature Tower House een congrescentrum, winkelruimte en een hotel huisvesten, dat wordt beheerd door MGM Hospitality, bekend als de manager van ‘s werelds grootste hotel, het MGM Grand in Las Vegas in de Verenigde Staten.

De Signature Tower staat gepland om in 2017 klaar te zijn voor gebruik.

Op dit moment is ’s werelds hoogste gebouw de 828 meter hoge Burj Khalifa in Dubai. In 2017 of 2018,  zal de Kingdom Tower in Jeddah, Saoedi-Arabië, het record breken met een hoogte van meer dan 999 meter.

(Verschillende bronen)

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply