Ello’s vele gig aanbiedingen in Nederland

0

Na zijn memorabele optreden op het Pesta Rakyat Indonesia, gehouden door de Indonesische ambassade vorig jaar, is Ello opnieuw uitgenodigd in Nederland om de menigte te vermaken op de Pasar Malam Indonesia 2012. Weer waren zijn prestaties geen teleurstelling. In het publiek zijn jong en oud met elkaar verbonden terwijl ze dansen op de rockende beat van zijn muziek.

Aanbiedingen om te komen optreden stopten niet. De zanger, die tevens een trouwe aanhanger is van de Nederlandse voetbalcompetitie, is klaar om de bezoekers in Floriade, Venlo te entertainen. Ello is enthousiast over de vele aanbiedingen om te komen optreden en vooral over het enthousiasme van het Nederlandse publiek. Hij is druk bezig met het promoten van zijn derde album “Taub Mumu” (indien achterstevoren gelezen “Buat Umum” betekent ‘voor het publiek’) en hij is blij dat hij zijn muziek direct kan laten horen aan de Indonesische jongeren in Nederland.

Op de vraag welke boodschap hij zou willen overbrengen naar de jongeren, was het antwoord kort en krachtig: Wees creatief. “Vanwege het beperkte budget moeten Indonesiërs creatiever zijn.”

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply