Garuda Indonesia Wint Prijs voor Beste Vliegtuigmaaltijd

0

Laten we eerlijk zijn, vele uren vliegen kan behoorlijk verschrikkelijk zijn. Zittend in een krappe stoel en wachtend tot je op de eindbestemming aankomt, kan eindeloos lijken. Er is echter één ding waar passagiers naar uit te kijken aan boord van een vlucht: eten! Vooral als het eten van goede kwaliteit is.

Het lijkt erop dat Garuda Indonesia dit belangrijke aspect van het vliegen heeft weten te realiseren, want de gebruikers van de wereldwijde reis-vergelijksite Skyscanner hebben de Indonesische nationale luchtvaartmaatschappij verkozen tot beste vliegtuigmaaltijd.

Een panel van meer dan 200 internationale reizigers en bloggers uit Azië-Pacific beoordeelden de kwaliteit van de vliegtuigmaaltijden van 23 luchtvaartmaatschappijen in de gehele regio. Het onderzoek vergeleek smaak, presentatie en de keuze van maaltijden, waarbij Garuda Indonesia het hoogst scoorde in de categorie lange vluchten en als tweede eindigde voor de korte vluchten. Garuda Indonesia, Korean Air en Singapore Airlines waren de enige luchtvaartmaatschappijen die de top vijf bereikten van zowel de korte als de lange vluchten.

De prijs volgt na een aantal recente onderscheidingen. Voor deze prijs werd Garuda Indonesia verkozen als beste regionale luchtvaartmaatschappij door Skytrax. Garuda Indonesia is ook van plan om de kwaliteit van haar maaltijden voortdurend te verbeteren, onder andere door het introduceren van een nieuwe chef-kok-aan-boord concept dit jaar.

Lijst van de Skyscanner Asia Pacific Food Awards 2012:

Top 5 categorie vliegtuigmaaltijden lange vluchten

1. Garuda Indonesia

2. Korean Air

3. Singapore Airlines

4. AirAsiaX

5. Air China

Top 5 categorie vliegtuigmaaltijden korte vluchten

1. Singapore Airlines

2. Garuda Airlines

3. Korean Air

4. Philippine Airlines

5. China Southern

Bron: TheJakartaPost.com

Foto: etravelblackboard.com

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply