Geniet van de Dansmatinee Istimewa in De Korf

0

Bewoners van Leusden en wijde omgeving kunnen zich verheugen op een serie dansmatinees in De Korf. De matinee, welke een gevolg is van een unieke samenwerking tussen De Korf en Wout Nijland Productions, wordt voor het eerst gehouden op zondag 16 maart.

Twee bijzondere live-acts zullen zeker je zondagmiddag opvrolijken. Allereerst is er een buitengewoon swingend optreden van de Pumpin Piano’s, onder bezielende leiding van de bekende entertainer Lodewijk van der Linden. Tijdens deze act kan het publiek verzoeknummers aanvragen, die vervolgens op een unieke en swingende wijze worden gespeeld!

Een ander optreden waar je naar kunt uitkijken is van Diana Monoarfa. Diana is een Indonesische zangeres die het publiek weet te entertainen met haar verschillende swingende melodieën, zoals dance classics, ballades a la Whitney Houston, jazz, rock & roll alsmede het Indische nostalgische repertoire en de keroncong.

Je kunt het bezoek aan De Korf ook combineren met een heerlijke saté of iets anders van de kleine kaart. Bowlen of lekker genieten op het buitenterras behoren ook tot de mogelijkheden.

De aanvang is om 15.00 uur. Aan de deur zijn de kaarten € 7,50. Maar, de entree voor deze dansmiddag bedraagt slechts € 5,- mits de kaarten bij De Korf worden afgehaald of door vòòr 16 maart  een e-mail te sturen aan info@wnproductions.nl.

 

Voor meer informatie:

www.dekorf.nl

www.wnproductions.nl

Tel 0343-517371

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply