Hollywood brengt een remake uit van The Raid

0

Na een succesvol debuut op het Toronto Film Festival eerder dit jaar, gevolgd door een zeer positieve beoordeling door film critici en liefhebbers wereldwijd, zal de Indonesische film The Raid haar Hollywood-remake hebben.

Volgens de Hollywood Reporter, staat Sony Pictures’ dochteronderneming, Screen Gems, gereed om de productie zo snel mogelijk te starten. Er wordt ook gezegd dat ze dezelfde choreografen van the Raid willen betrekken bij de remake. Echter, de originele filmregisseur, Gareth Evans, heeft ervan afgezien om zich te betrekken bij het Hollywood-project, maar zal nog steeds verbonden zijn als de uitvoerend producent.

Geliefd door vele filmcritici als “een Indonesische Die Hard,” gaat The Raid: Redemption over een ​​SWAT-team gevangen in een appartementencomplex vol met gangster-moordenaars onder het toeziend oog van een beruchte drugsbaron. Met zo’n duidelijke, adrenaline-pompende en vermakelijk uitgangspunt, gevolgd door de ongelovelijke kaartverkoop, is het makkelijk te zien waarom Hollywood-producenten zo´n succes zouden willen recreëren voor de Engelstalige landen.

Bron: Hollywood Reporter

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply