Indonesische Culinaire Workshop in Jamie Oliver’s Fifteen

0

Afgelopen 12 oktober 2014 heeft een Indonesisch culinair team van experts in Nederland, genaamd Indonesia Satu, dat bestaat uit chef Didi Han, chef Roberto Respati, chef Agus Hermawan, chef Eduard Roesdi, Detty Janssen, Renu Lubis, Renske Wolff en Ida Rosanti, de “Indonesische Keuken” aan de studenten van Engelse sterrenchef Jamie Oliver geïntroduceerd.

Het evenement werd gehouden in de keuken van  Jamie Oliver’s Fifteen in Amsterdam. Daarnaast werd het bijgewoond door 16 mensen met hulp van twee opleidende leraren, Michael de Boois en Lars Lustenhouwer.

De deelnemers werden uitgenodigd om meer te leren over het authentieke Indonesische eten. In de workshop werd een introductie gegeven over de Indonesische kruiden en boemboes, de verschillende manieren van bereiden, tot en met hoe je rijst goed kookt. Na deze introductie, mochten de deelnemers uitproberen wat ze net hadden geleerd. En het blijkt dat Jamie Oliver’s pupillen kunnen bewijzen dat zij gerechten al kunnen bereiden zelfs na het maar kort bestudeert te hebben.

Graag het hele verloop van deze workshop in het restaurant Fifteen zien? Bekijk dan de video hier.

 

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply