Java Heat: Nasi Goreng en Becak te zien in Hollywood

0
Eindelijk weer een film waar Indonesische liefhebbers van actie en spanning lang op moesten wachten: Java Heat. Deze Hollywood-film, geregisseerd door de jonge Amerikaan Allyn Connor, is niet alleen volledig gefilmd in Indonesie, maar er spelen ook een aantal Indonesische acteurs en actrices mee. Acteurs Ario Bayu, Atiqah Hasiholan, Rio Morrow en Frans Tumbuan werkten samen met Hollywood-acteurs Mickey Rourke (The Wresler, Iron Man2) en Kellan Lutz (Twillight).
 
De film van $15 miljoen (€11,5 miljoen) gaat over twee politieagenten, de Indonesische Hashim (Ario Bayu) en Amerikaanse Jake (Kellan Lutz), die samen strijden tegen een internationale schurk genaamd Malik (Mickey Rourke).
Door Magelang en Yogyakarta te kiezen als achtergrond voor zijn film, onthult Conner zijn wens om de schoonheid van de Indonesische cultuur aan Hollywood te tonen. De Ngasem Vogelmarkt in Yogyakarta, de becak, de Bajaj, de traditie van het kussen van de hand van de ouderen en nasi goreng sieren de beelden van de actievolle film.
Connor gaf ook toe gefascineerd te zijn door de pracht van de Borobudur Tempel, die diende als locatie voor de laatste vechtscène in de film. Java Heat wordt sinds 18 april in Indonesië vertoond en zal vanaf 10 mei gedraaid worden in een aantal bioscopen in de Verenigde Staten.
Wil je deze film graag zien? We moeten nog even afwachten of en wanneer de film wordt vertoond in Nederland. (LN)

 

Bron: Gatranews.com

Bekijk hier de trailer van de film.

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply