Liefde verspreiden tijdens suikerfeest

0

Door: Jolie Kaban

Om het suikerfeest te vieren, organiseerde BelindoMag samen met The Sanur Space en Arise Indonesia het evenement “Liefde verspreiden tijdens suikerfeest”. Het evenement vond plaats op maandag 28 juli 2014 en kinderen van “Children Rescue Home” werden hierbij uitgenodigd op The Sanur Space (TSS) in Sanur op Bali.

Children Rescue Home is een opvanghuis voor slachtoffers van huiselijk geweld of seksueel misbruik. De meeste kinderen zijn afkomstig uit Oost-Nusa Tenggara en Bali.

Gelukkig was het weer erg goed en werd het evenement niet gehinderd door regen. Het succes van dit evenement is ook te danken aan de hulp van vrijwilligers van Arise Indonesia en studenten van Cinta Bahasa. Onder begeleiding van Kak Tini zongen en speelden de kinderen, en werd er hierna samen geluncht. Vervolgens werden de kinderen verzameld bij het park waar ze ketupat maakten. Alle kinderen waren erg creatief in het uiten van hun verbeelding door het creëren van hun eigen unieke versies van ketupat.

De kinderen waren erg vrolijk bij het ontvangen van onze geschenken. Voordat ze naar huis vertrokken, kreeg ieder van hen ook een voedselpakket voor een maand.

Hopelijk heeft deze dag hen een nieuwe betekenis gegeven en een ervaring die zij met anderen kunnen delen wanneer ze weer thuis zijn.

 

Bekijk hier de foto’s.

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply