Nederlandse toeristen aangemoedigd om van Jakarta te genieten

0

Toerisme en Cultuur Jakarta heeft in samenwerking met de Ambassade van de Republiek Indonesië en Garuda Indonesia “Enjoy Jakarta Road Show 2013” georganiseerd. Dit evenement vond plaats op dinsdag 11 november 2013 in het NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

De persconferentie werd gegeven door delegatiesprekers, zoals mevrouw Tinia Budiarti (Toerisme en Cultuur Jakarta), de heer Angki Miramis (Garuda Indonesia) en de heer George Lantu (Ambassade van de Republiek Indonesië), en werd gevolgd door een zakelijke borrel en een gala diner. Het diner werd opgevrolijkt door diverse traditionele Betawi dansoptredens, gechoreografeerd door Denni Malik, en een modeshow van ontwerper Iyarita W. Mawardi.

Delegatiesprekers tijdens de persconferentie

Delegatiesprekers tijdens de persconferentie

 

Dit evenement is een van de inspanningen om meer Nederlandse toeristen naar Indonesië te trekken, waarbij ook benadrukt wordt dat beide landen een gemeenschappelijk erfgoed delen.

Het aantal Nederlandse toeristen is aanzienlijk toegenomen in 2012 en door middel van promotionele evenementen zoals het “Enjoy Jakarta Road Show” hoopt men dat de cijfers tenminste 10% zullen toenemen voor alleen al het komende  jaar.

Benieuwd naar het gemeenschappelijke erfgoed van Indonesië en Nederland dat u kunt tegenkomen in Jakarta? Lees hierover in ons artikel “9 Unieke Eigenschappen van Jakarta”.

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply