Nusantara Beta— De App voor de echte ontdekkingsreizigers

0

Voor mensen die plannen hebben om ons geliefde land te verkennen, is er een nieuw technologisch snufje op de markt, namelijk: Nusantara Beta. Dit is een app voor je mobiel (Androïd of Blackberry), die als je ultieme gids dient voor je reis in Indonesië.

Geïntegreerd met Foursquare en Google Maps zoekt deze applicatie naar een groot aanbod van toeristische attracties in je nabije omgeving. Het unieke van deze applicatie is dat het informatie biedt over toeristische attracties in heel Indonesië. Strikt genomen, geeft deze applicatie meer dan 370 attracties in heel Indonesië aan! Recensies, kaarten, routes, onderdak, eetgelegenheden en locaties van de dichtstbijzijnde hulpposten (politie, ziekenhuizen, etc.) zijn beschikbaar in deze applicatie. Je kan natuurlijk ook een recensie schrijven over je ervaring met deze applicatie en deze delen op sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter.

Deze applicatie, gecreëerd door een Indonesiër, is ook beschikbaar in het Engels met als doel het vergemakkelijken en plezierig maken van het reizen binnen Indonesië voor toeristen uit het buitenland zodat zij de stedelijke schoonheid en het landschap van Indonesië kunnen verkennen.

En nu is het tijd om die zware reisboeken thuis te laten en deze app zo snel mogelijk te downloaden!

Bron: Nusantarabeta.com

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply