Online Learning Mastery, 7 Simple Steps to Your Graduation, Reaching a Higher Level in Life

0

Door: Valerie Krul

Online educatie is in veel landen nog niet zo gebruikelijk. De meerderheid ziet daar de voordelen niet van en gaat voor onderwijs gewoon naar een reguliere onderwijsinstelling. Velen van hen worstelen met het behalen van een diploma om meerdere redenen: studievertraging, motivatieverlies of zelfs stoppen met de studie.

Om die mensen verder te helpen, en om anderen te helpen hun situatie te begrijpen, heeft de Indonesische Atalia Felicia het boek “Online Learning MASTERY: 7 simple steps to your graduation” geschreven. Volgens haar biedt “Online Learning MASTERY” een manier van online studeren dat makkelijk en gestructureerd te volgen is. Zij wil in 7 simpele stappen laten zien hoe je je diploma en de benodigde vaardigheden behaalt om zowel succesvol te zijn in je carrière als in het leven algemeen.

Het kan natuurlijk een behoorlijke uitdaging zijn, maar deze is wel te overzien. Ook het internet platform wordt steeds toegankelijker wereldwijd. Dit biedt goede kansen voor online educatie en Atalia is dan ook van mening dat de groei van online onderwijs onvermijdelijk is. Maar veel mensen geloven nog dat online educatie betekent dat men thuis alles zelf moet leren zonder enige begeleiding. Maar tegenwoordig hoeft dat niet zo te zijn. Men heeft klasgenoten en docenten net zoals bij reguliere opleidingen. Op haar website laat Atalia zien hoe men online opleidingen kan kiezen via een gratis mini course.

atalia feliciaAtalia is een Indonesische die momenteel woonachtig is in Nederland. Ze heeft 10 jaar professionele ervaring in consulting, waarbij zij ondernemers, executives en vertegenwoordigers van Fortune 500 bedrijven adviseerde over wat zij nodig hadden voor hun organisatie, leven en/of onderwijs. Atalia heeft daarnaast een passie voor onderwijs en voor reizen, en ze heeft dan ook al meer dan 50 landen bezocht. Dit heeft haar de mogelijkheid gegeven om dingen vanuit verschillende perspectieven te kunnen zien en ervaren.

Atalia begrijpt dat een diploma zeker niet een vereiste is, maar het kan je wel helpen vooruit te komen. Het is tevens een opstap naar het behalen van andere doelen in je leven. Zij voelt zich dan ook geïnspireerd door de bekende woorden van Nelson Mandela: “Onderwijs is het meest machtige wapen waarmee je de wereld kan veranderen.” Atalia wil laten zien wat ze heeft geleerd en helpen voorkomen dat men dezelfde fouten maakt die anderen hebben gemaakt. Ze houdt ervan om mensen te leren het beste uit zichzelf te halen en wat van hun leven te maken, door middel van het juiste onderwijs. Dat zijn ook de redenen waarom ze besloot dit boek te schrijven.

 

 

Voor meer informatie bezoek:

– Website: onlinelearningmastery.com
– Facebook: facebook.com/onlineeducated
– Twitter: @atalia2u

 

 

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply