Pasar Malam Indonesia 2014 is geannuleerd

2

De laatste dagen doen veel geruchten de ronde dat de 5e Pasar Malam Indonesia (PMI), georganiseerd door de Indonesische Ambassade in Den Haag, dit jaar niet doorgaat. En het blijkt dat deze geruchten niet vals zijn.

De heer Danang Waskito, Eerste Secretaris Informatie, Sociale en Culturele zaken, verklaart aan BelindoMag dat de Indonesische Ambassade met pijn in het hart besloten heeft het evenement geen doorgang te laten vinden. De reden is dat de planning van PMI, dat plaats zou vinden van 15 t/m 20 april 2014 op het Malieveld in Den Haag, samenvalt met een aantal andere belangrijke activiteiten, waaronder:

a. Deelname van Indonesië aan de Nuclear Security Summit (NSS) op 24 en 25 maart 2014 in Den Haag;

b. Uitvoering van de algemene verkiezingen van Indonesië op 5 april, gevolgd door het tellen van de stemmen op 9 april en 10 april 2014;

c. Het Global Oceans Action Summit for Food Security and Blue Growth van 22 t/m 25 april 2014 in Den Haag, waarbij Indonesië één van de Nederlandse partners is.

De heer Waskito voegde eraan toe dat de annulering van PMI dit jaar niet betekent dat de promotie van Indonesië in Nederland ophoudt, maar zich richt op media dat meer verscheidend, efficiënt en effectief is, inclusief op maat gemaakte promotie activiteiten.

 

SHARE.
Share.

About Author

2 reacties

Leave A Reply