Pre-Medical Check

0

Omdat wij bewust leven
Uw leven is u dierbaar. Uw gezin, relaties, werk en passies zijn uw kostbaarste bezit. Daarbij is een goede gezondheid onmisbaar. Om optimaal te kunnen genieten van alles wat het leven u te bieden heeft. Dat is precies waar de Pre-MedicalCheck u bij ondersteunt.

Gezondheid en Vitaliteit
Bent u gezond omdat u niet ziek bent? Of bent u pas echt gezond als u bruist van energie? Als u fit opstaat, zin in de dag heeft en volop geniet van de dingen die u doet? Met de Pre-MedicalCheck krijgt u inzicht in de manier waarop u energiek en vitaal in het leven kunt staan. Hoe u het beste uit uzelf kunt halen!

Leefstijladvies op maat
De Pre-MedicalCheck wordt onder verantwoording van een arts en met de meest moderne apparatuur uitgevoerd. U krijgt een algemeen onderzoek, een stress- en vitaliteitstest. Op grond van de resultaten krijgt u een waardevol leefstijladvies over bewegen, voeding en ontspanning. U kunt er nog dezelfde dag mee aan de slag!

Beter inzicht
Met behulp van de modules van de Pre-MedicalCheck krijgt u nog beter inzicht in uw gezondheid en vitaliteit. Uw lichaam heeft na de metingen minder geheimen voor u en u hoort van de arts welke stappen u eventueel kunt nemen voor een aangepaste levensstijl of een hersteladvies. Kortom: met de Pre-MedicalCheck neemt u een beslissing om nog intenser en energieker van uw leven te gaan genieten.

Energieker in het leven

Het onderzoek richt zich op de conditie van uw hart, de toestand van uw bloedvaten, longen, ogen en oren, uw bloeddruk, de hoogte van uw glucose en cholesterol, uw stresslevel (fysieke en mentale stress), uw body mass index (BMI) en uw calorieënverbruik. De uitslagen worden door een gespecialiseerde arts voor u inzichtelijk gemaakt en vertaald in een leefstijladvies dat van toepassing is op uw persoonlijke conditie. Kortom: met de Pre-MedicalCheck neemt u een beslissing om nog intenser en energieker van uw leven te genieten.

Een uurtje vrij maken in uw agenda
Meer tijd kost de Pre-MedicalCheck u niet. En altijd bij u in de buurt. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week op onze site www.pre-medicalcheck.nl een afspraak maken. U gebruikt hiervoor de button voor het direct plannen van uw afspraak.

De testen zijn pijnloos, hebben geen bijwerkingen en nemen ongeveer één uur tijd in beslag. Voor een gering bedrag, dat vaak declarabel is via uw ziektekostenverzekeraar, levert de Pre-MedicalCheck u een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van uw leven.

 

Samenvattend, dit is de Pre-MedicalCheck:

  • De methodiek om zelf de regie te nemen over uw gezondheid en vitaliteit;
  • Voor de Pre-MedicalCheck heeft u geen verwijzing of recept van een arts nodig;
  • Het onderzoek is medisch en wetenschappelijk verantwoord;
  • Het wordt uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van een deskundige arts;
  • En gewaarborgd door het ISO 9001 gecertificeerde keuringsinstituut Active Medical Check;
  • De Pre-MedicalCheck is pijnloos en heeft geen bijwerkingen;
  • De kosten zijn veelal declarabel via uw ziektekostenverzekeraar;
  • De uitslag wordt voor u vertaald in een concreet leefstijladvies;
  • De resultaten kunt u via een speciaal ontwikkelde app zelf beoordelen op uw smartphone.

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply