Recensie: Katak Mas

1

Op het eerste gezicht valt Katak Mas niet goed op en ook binnen is de sfeer niet uitnodigd. Maar eenmaal binnen werd dit minpuntje goedgemaakt door het vriendelijke personeel en hun goede service.

Binnen is er veel ruimte en zijn er voldoende zitplaatsen aanwezig. Tijdens lunch is het vrij rustig en door de grote ruimte hangt er daardoor een minder gezellige sfeer. In de zomer kun je op het terras eten met uitzicht op Prinsenpark, wat natuurlijk wel weer een pluspunt is.katak mas3

Als hoofdgerecht bestelden we Nasi Kuning en als bijgerechten Ikan Bali, Pisang Goreng en Udang Mas. Voor degenen die van pittig houden, kunnen we zeker Ikan Bali aanraden met daarbij Nasi Kuning, dat een wat zoete smaak heeft. Superlekker!

Ondanks de sfeer, interieur en de prijzen, waren wij zeer tevreden over het eten en de service. Alle gerechten zijn heerlijk en het is zeker een aanrader voor degenen die graag iets meer willen betalen voor een lekkere maaltijd.
(Esma Abaddi)

Gemiddelde prijs: € 20,- (inclusief een drankje)

Adres: Prinsenlaan 666, Rotterdam

SHARE.
Share.

About Author

1 reactie

 1. W Oosterbaan on

  We hebben een fantastische maaltijd afgehaald, er was enige commotie van een andere afhaler die een verkeerde besteldoos had meegenomen, daardoor moest ik 20 min wachten.
  Iedereen maakt fouten, gelukkig maar !!!
  Maar dat eten en de service maken alles goed !!!!
  Ik had medelijden met de eigenaar die de gemaakte fout probeerde goed te krijgen maar de “gedupeerde” “afhalers waren onverbiddelijk !!
  Een stenis maken om niks in het restaurant waar een ondernemer probeert na de corona ellende weer wat te verdienen, ze moeten zich schamen die Nederlanders, ook zij zijn niet waterdicht en hebben geen respect!!! voor hard werkende mensen.
  Hart onder de riem voor Katas mas

Leave A Reply