Recensie: Papaya Oosterhof

0

Papaya Oosterhof is gevestigd aan de Kreeftstraat 8 te Rotterdam. De toko bestaat 1,5 jaar en heeft 3 vestigingen in Rotterdam. Er is veel ruimte, maar er zijn niet veel zitplaatsen, de meeste mensen halen dan ook alleen af bij Papaya Oosterhof. De inrichting is mooi en ziet er schoon uit. Doordat het rond lunchtijd niet druk is kan je rustig eten. Het personeel kon wel wat vriendelijker zijn, maar boden zij wel een snelle service.

Wij hebben verschillende overheerlijke Indonesische delicatessen besteld, zoals pisang goreng (gebakken banaan), nasi goreng (gebakken rijst), witte rijst, Udang Boemboe Bali (Gamba’s in een licht pittige saus), Udang Katjang Pandang (kleine garnalen met kouseband in een pittige zoete saus), Ajam Pedis (kipfilet in een licht pittige tomatensaus) en diverse roerbak groenten als Paksoi. De pisang goreng was wat aan de droge kant, maar de overige gerechten waren heerlijk en vers.

Wat betreft de prijs is het zeker te doen. Bij een bezoekje aan Papaya moet je rekening houden met een besteding van €10,- per persoon inclusief een drankje.

Algeheel geven we Papaya Oosterhof 3,5 van de 5 sterren.

 

Adres:

(metrohalte Oosterflank)

Kreeftstraat 8

3067JV Rotterdam

010 228 0155

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply