Recensie: Sate Bar

0

Snelle service. Dat was de eerste indruk die we hadden van dit Indonesische restaurant in Rotterdam. De reden zou kunnen zijn dat er nog mensen in de rij stonden te wachten totdat zij een zitplaats kregen toegewezen, maar desondanks kwam het eten vrijwel direct en was onze honger snel gestild. We kwamen rond etenstijd in het weekend, wanneer het meestal vol is, dus wees niet verbaasd als je moet wachten tot er plaats is. Gelukkig biedt het restaurant ook een afhaalservice als je liever thuis wilt genieten.

Natuurlijk moesten we hun specialiteit bestellen: saté! Naast S kambing kecap en saté ayam kacang, bestelden we ook nasi kuning, nasi goreng, lontong, emping en pisang goreng. De porties waren vrij groot en het smaakte heerlijk. We hebben niets om over te klagen! We vinden ook de prijs zeer betaalbaar. Je kunt verwachten ongeveer € 15 per persoon te besteden inclusief een drankje.

Misschien is het enige nadeel van Saté Bar de inrichting, die wat saai oogt en geen unieke uitstraling heeft. Wat betreft de gezellige sfeer, de service en het eten, moeten we echter zeggen dat we heel tevreden zijn. Geen wonder dat de Iens Toppers 2013 Saté Bar  het beste Indonesische Restaurant in Rotterdam 2013 noemde!

We komen zeker nog een keer terug om hier te eten. Daarom geven we het 4 van de 5 sterren.

Dus, als je trek hebt in lekkere saté en snelle service, bezoek Saté Bar!
Door: Esma Abbadi & Celina Fortes

 

Voor meer informatie: satebar.nl

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply