Recensie: Seru Dan Unik Ala Kota Nusantara (Geniet van Indonesië op een Unieke Manier)

0

Irma Susilowati, dkk. (Tiga Ananda, 2011)

Er zijn vele manieren om van steden te genieten die je zintuigen prikkelen terwijl je in Indonesië bent. In Jakarta, bijvoorbeeld, een bezoek aan de historische Kota Tua (oude stad) of winkelen in Tanah Abang. Als je de gerechten thuis zat bent, probeer dan de smaak van de heerlijke siroop Tjampolay Cirebon. En als je het thuis zitten zat bent, ga dan naar de spannende show, Surak Ibra, in Garut.

Dit boek is de juiste keuze voor als je begeleiding en inspiratie nodig hebt. Door het lezen van dit boek, word je door zes interessante steden in Indonesië begeleid, namelijk; Jakarta, Serang, Cirebon, Garut, Bogor en Bandung. Diverse unieke aspecten van de steden, zoals de geschiedenis, de keuken, de kunst, de cultuur en het gedrag van de lokale bevolking, worden in dit boek uitvoerig besproken.

Het boek is vooral gestructureerd voor jonge lezers, uitgerust met interessante illustraties en tekeningen. Je zult gegarandeerd versteld staan ​​van de vele unieke karakters van de steden die je nog niet eerder had ontdekt. Dit jaar zal naar huis gaan aanvoelen alsof je weer een nieuwe stad gaat bezoeken!

SHARE.
Share.

About Author

Comments are closed.