Recensie: Sticky Rice (Den Haag)

0

Door: Valerie Krul

Toevallig stuitte Belindomag op Sticky Rice in het winkelcentrum New Babylon, dat pas twee jaar bestaat, in Den Haag. Dit restaurant serveert niet alleen gerechten uit Indonesië, maar ook uit Maleisië, Singapore en Thailand. Wij wilden graag de Indonesische gerechten proeven. Naast snacks zoals lemper en risolles, worden er hier ook gerechten zoals soto, gado-gado en menu’s met rijst of bami bereid. Het is ook mogelijk om je maaltijd zelf samen te stellen aan de balie en deze in een take-away box mee te krijgen of in het restaurant te nuttigen.

Wij bestelden Gado-gado en Menu Istimewa aan de balie. We bestelden ook lemper als voorgerecht. Je krijgt na het bestellen aan de balie een pager mee die afgaat wanneer je bestelling gereed is. Bij de gado-gado werd kipsaté geserveerd en bedekt met een deken van lekkere pindasaus. De smaak deed ons terugdenken aan Indonesië! Het Menu Istimewa bestond uit nasi kuning met wat emping en serundeng op een groot bord, en daarbij in kleine kommetjes ayam bali, rendang, telor balado, sambal goreng buncis en acar ketimun. We hebben echt genoten van dit menu, want het smaakt inderdaad heel speciaal!

Als drinken hadden we een kelapa muda met rozensiroop besteld. De jonge kokos was jammer genoeg wat lastig eten met de kleine lepel die we kregen. Als je trek hebt in een toetje, dan kan je hier ook terecht. Naast spekkoek en tjendol, kan je hier ook ijs bestellen met allerlei smaken, waaronder mango, spekkoek en pandan spekkoek. Wij waren erg benieuwd naar de twee laatstgenoemde smaken. De pandan was onze favoriet, want de normale spekkoek smaak had een iets te aanwezige kaneelsmaak.

Over het algemeen was onze ervaring bij Sticky Rice bevredigend. Het eten wordt snel geserveerd en het personeel is heel vriendelijk. Daarom zullen wij zeker terugkomen!

Recensie: Sticky Rice (Den Haag)

Recensie: Sticky Rice (Den Haag)

Recensie: Sticky Rice (Den Haag)

Menu Istimewa

Recensie: Sticky Rice (Den Haag)

Spekkoek ijs

Recensie: Sticky Rice (Den Haag)

Gado-gado

 

Sticky Rice, begane grond winkelcentrum New Babylon (naast station Den Haag Centraal)

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply