Door: Ananda C.
Ingrediënten:
500 g paksoi
2 cm gember (geschild)
1 rode lombok (gesnipperd)
200 g champignons (gesnipperd)
1 ui (fijngesneden)
3 teentjes knoflook (fijngesneden)
1 bouillon blok
150 g maiskorrels
1 eetlepel vissaus
olijfolie
zout en peper
Bereidingswijze:
1. Goed de paksoi wassen met koud water. Snijd de paksoi in kleine reepjes. Separeer de witte delen van de groene delen (de blaadjes).
2. Verhit een klein beetje olijfolie in een pan. Fruit hierin het ui en de knoflook nadat de olie heet genoeg is. Voeg de gember, lombok, bouillon blok, de champignons en de witte stukjes van de paksoi toe. Roer totdat het een geheel is en voeg een klein beetje water toe.
3. Voeg de maiskorrels, de blaadjes van de paksoi, peper en zout toe. Roerbak dit ongeveer 2 minuten lang. Voeg als laatste de vissaus toe.
Selamat makan!