Santai Entertainment

0

Santai Entertainment: het Indonesische evenementenbureau van Nederland

Santai Entertainment, opgericht in 2001, is ontstaan uit een initiatief tussen vrienden met verschillende achtergronden, waaronder de Indonesische. “Santai” staat in het Indonesisch voor: ontspannen, relaxen, chillen. De activiteiten van het evenementenbureau staan dan ook allemaal in het teken van “Santai”.Naast een passie voor organiseren, deelt Santai Entertainment innovatieve en creatieve ideeën met elkaar en haar klanten. Cultuurbeleving is persoonlijk en authentiek, Santai Entertainment wil een stukje van de wereld met u delen in de vorm van dans, muziek of smaakbeleving.

De eerste vier jaar na oprichting heeft Santai Entertainment ervaring opgedaan met het organiseren van (Aziatische) evenementen voor jongeren. Hierdoor heeft zij een breed netwerk van uiteenlopende acts, modellen, cateraars en andere op entertainment gerichte relaties om haar heen weten te creëren. Ook heeft Santai Entertainment contacten met diverse mooie locaties voor uw feest of evenement.

Momenteel verzorgt Santai Entertainment wereldse evenementen, acts, workshops, catering en casting van intercultureel karakter. De culturele acts afkomstig uit diverse landen waaronder Indonesië, kunnen ingezet worden tijdens uw bedrijfsfeesten, themafeesten, presentaties, beurzen, festivals, workshops en andere evenementen.

Vanwege haar achtergrond heeft Santai Entertainment veel aandacht voor de Indonesische community in Nederland. Zij wil voor deze gemeenschap dan ook graag een podium bieden voor talent en mogelijkheden bieden om hun talent te tonen. Dit kan zijn op het gebied van Music, Food en Arts.

Voor meer informatie over de diverse acts, shows, artiesten en activiteiten kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.santai-entertainment.com

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply