Sheny Andrea: De Bruiloft

0

Eindelijk heb ik de tijd om dit gelukkige moment met jullie te delen hehe…

De bruiloft , aaah dat is dé dag om de rest van je leven te herinneren, toch? Op 30 oktober j.l. trouwde ik officieel met Danny. Deze dag was vol met geluk. De voorbereiding was vrij kort, maar de bruiloft kon gewoon goed en plechtig verlopen.

Maar voordat ik verderga, wil ik jullie eerst heel erg bedanken voor jullie eindeloze begroetingen, berichtjes en gebeden van de afgelopen dagen. Tot nu toe zijn ze zelfs nog niet gestopt. Daarnaast wil ik ook alle geweldige mensen bedanken die ik hieronder zal noemen, want zonder hen had onze bruiloft niet zó goed kunnen verlopen.

Dank je Marcel van Beek (www.wildcart.nl) voor de mooie foto’s en dank je lieve Mirjam Zaat, wie mij er zo mooi uit heeft laten zien met haar make-upkunsten. Mijn trouwjurk was door mij ontworpen, maar speciaal gemaakt door de getalenteerde designer Ade Thea (uit Jakarta) die er een prachtig kunstwerk van heeft gemaakt… ah, zo ongelofelijk mooi! Voor Paul Verschragen, die het trouwpak voor Danny heeft gemaakt en hielp met het aanpassen van mijn jurk voor de afwerking. En dank je wel voor de eindeloze steun van mijn schoonvader Frank van Oortmerssen, mijn schoonmoeder Marty, Cynthia van Oortmerssen, Anna Lilly Sophie, Bobby Istanto, tante Diana, en oom Edo. En als laatsten, maar zeker niet de minsten, dank je Aya en Reinier van der Meer, en ook de lieve Dwight Isebia, Nadia en Halid, en alle familie en vrienden die ons steunden met hun aanwezigheid en elk gebed.

Sheny Andrea

Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik me die dag heb gevoeld. De ceremonie, die ongeveer 45 minuten duurde, verliep zeer intens met veel tranen van geluk van ons allemaal. De ambtenaar was vriendelijk en vol met humor wat ervoor zorgde dat onze trouwceremonie heel erg gezellig was.

De bruid en bruidegom waren de koningin en koning voor die dag. Ja, want voor ons is deze dag de meeste speciale dag.

Liefs,

Sheny Andrea
Instagram : Shenyandrea
Twitter : @shenyandrea

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply