Sheny Andrea: Guus Geluk aan mijn zijde

0

Een paar maanden nadat ik naar Nederland ben verhuisd, werd ik geïnterviewd door BelindoMag. Ze waren geïnteresseerd in mijn nieuwe leven, carrière en roman.

Vervolgens kreeg ik via een kennis van mijn oom de kans van de heer Langerman (pionier op het gebied van gekleurde diamanten uit Antwerpen) om vertegenwoordiger van de Langerman Color Diamond Company te worden voor de Indonesische markt. Geweldig! Ik wist eerder al het een en ander over diamanten, maar nu moest ik me er echt in verdiepen. Hey, elke vrouw houdt van diamanten, toch? “Diamanten zijn de beste vrienden van iedere vrouw.” hehe…

Wow…een echte goede start van mijn nieuwe leven…

Maar, daar bleef het niet bij, want Guus Geluk was nog steeds aan mijn zijde in Nederland.
Vorige maand ben ik namelijk verloofd met mijn soulmate Danny. Het was de meest prachtige en romantische aanzoek die je je maar kunt voorstellen! Ik voelde me de meest gelukkige vrouw op aarde!

Sheny Andrea: Guus Geluk aan mijn zijde

Meeting bij Langerman Color Diamond Company

En weet je wat…

Een volgende kans deed zich voor toen we een trouwpak voor Danny lieten maken. De eigenaar van een exclusieve kledinglijn voor heren bood mij aan om ambassadeur te worden voor een dames kledinglijn die hier op de markt zal komen. Hij nodigde me zelfs uit om aan boord te stappen van zijn onderneming. Dus, hoe zal het gaan lopen? We zullen het in de toekomst zien…

Duim voor me! Waar een wil is is een weg. Stop nooit met bidden, waar we ook zijn.

En boven alles, onthoud dit:
“Be prepared at all times for the gifts of God and always be ready for new ones. For God is a thousand times more ready to give than we are to receive.”

 

 

Liefs,
Sheny Andrea

Instagram:  Shenyandrea
Twitter :  @Shenyandrea

 

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply