Sheny Andrea: Voorbereiding op mijn trouwdag

0

Hallo, hoe was jullie weekend? Ik hoop dat jullie net zoals ik ervan hebben genoten.

Ter voorbereiding op mijn huwelijk heb ik besloten om mijn eigen make-up spullen aan te schaffen. Hoewel er op de trouwdag iemand aanwezig is die mij gaat opmaken, vind ik het prettiger om mijn eigen spullen te gebruiken. Waarom?
– Ten eerste krijgt mijn huidskleur de gewenste toon (met de producten die passen bij mijn huid),
– Ten tweede zal het perfect mixen op mijn huid (de producten heb ik geprobeerd voordat ik ze kocht).
Hoewel dit een wat dure optie is, zie ik het als een investering voor toekomstige evenementen (uiteindelijk zal het goedkoper uitvallen).

Het is nu eenmaal mijn huwelijksdag en ik wil er zo mooi mogelijk uitzien. Ik denk dat elke bruid het verdient om er op haar best uit te zien, toch?

Dit is een foto tijdens mijn jacht naar make-up spullen. Ik gebruik al sommige producten van dit merk, welke ik fijn vind voor mijn huid. Daarnaast was de medewerker heel vriendelijk en wist precies welke producten ik nodig had….hehe.

Sheny Andrea: Voorbereiding op mijn trouwdag

Trouwens, ik ben ook van plan om een eigen moderne kebaya en trouwjurken lijn te beginnen in Nederland. Inshaa Allah volgend jaar als mijn exclusieve zakelijke dameskleding hopelijk goed loopt. Bid voor me alsjeblieft. Ik wil heel graag kebaya en trouwjurken ontwikkelen die al bestaan ​​in Indonesië, en die zeker niet onderdoen voor de trouwjurken in Europa.

Liefs,
Sheny Andrea

Instagram: Shenyandrea
Twitter: @shenyandrea

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply