Succesvolle tweede bijeenkomst van de Indonesian Diaspora Network Nederland

0

Als vervolg op het sociale evenement van 3 november 2012, werd de Indonesian Diaspora Network Nederland (IDN – NL) voor de tweede keer gehouden in Nederland. Het evenement vond plaats op zaterdag 18 januari 2014 op de Indonesische ambassade in Den Haag.

De IDN – NL bijeenkomst bestond uit twee onderdelen: als eerste werden er presentaties gegeven door vertegenwoordigers van de IDN – NL die deelnamen aan het tweede Congress of the Indonesian Diaspora in Jakarta van 18-20 augustus in 2013, en als tweede vonden zes parallelle sessies plaats, bestaande uit Gezondheidszorg, Leefbare Steden, Immigratie en Burgerschap, Migrerende Arbeiders, Indonesisch Culinair, en Jeugd en Onderwijs.

Het evenement werd bijgewoond door de Indonesische ambassadeur, mevrouw Retno L. P. Marsudi en de burgemeester van Bandung, de heer Ridwan Kamil. De laatstgenoemde gaf een interessante presentatie over de sociaal-economische ontwikkelingen in Bandung onder het thema: “Samenwerkingskansen tussen Bandung City en de IDN – NL.”

Net als bij de vorige bijeenkomst, werd het tweede IDN-NL evenement goed bezocht met honderden deelnemers met diverse achtergronden uit de Indonesische gemeenschap in Nederland.

IDN – NL is ontworpen als een hub voor relaties, ideeën, oplossingen, bronnen en implementatie van programma’s om te bouwen aan een ​​gedeelde welvaart, vrede en vooruitgang in zowel de Indonesische gemeenschap in Nederland als in Indonesië.

 

Klik hier om de foto’s van het evenement te bekijken.

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply