The Raid 2: Berandal ontvangt staande ovatie bij het Sundance Film Festival

0

Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten op de langverwachte actiefilm. The Raid 2: Berandal, het vervolg van The Raid: Redemption, zal binnenkort circuleren in de bioscopen over de hele wereld (vanaf maart in Indonesië en de Verenigde Staten).

Amerikaanse actiefilm-liefhebbers hadden 23 januari jl. het geluk als eerste The Raid 2 première op het 2014 Sundance Film Festival te zien. Zoals geschreven door Detik.com, kreeg de film – geregisseerd door Gareth Evans – zelfs een staande ovatie van het publiek.

De media zijn ook begonnen hun mening op de 2,5 uur durende film te uiten. Variety beweert dat dit actievolle vervolg een enorm plezier voor de hardcore actiefans zal bieden. Huffington Post prees de choreografie van de vechtscènes, terwijl Twitch Film vol lof was over de complexe verhaallijn en diepte. Naast deze mooie recensies, heeft de film op IMDB een indrukwekkende score van 9,6/10, terwijl het op Rotten Tomatoes beoordeeld werd door filmcritici met 86% en door het publiek met 99%!

Iko Uwais verschijnt weer als Rama. Dit keer gaat hij undercover en infiltreert in een meedogenloze misdaad syndicaat in een gevangenis in Jakarta en strijdt tegen de corruptie bij politie-instanties. In de film schitteren ook Alex Abbad, Julie Estelle, Roy Marten, Tio Pakusadewo, Arifin Putra, Cecelia Arif Rahman, Ryuhei Matsuda, Kenichi Endo en Kazuki Kitamura.

Mis deze film niet!

 

(Verschillende bronnen)

 

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply