The Sanur Space: een Hub van Flexibele Werkplaatsen

0

The Sanur Space (TSS) is een bedrijf dat alternatieve werkruimtes aanbiedt, bijvoorbeeld als workshopruimte, studieruimte en voor freelancers. Dit bedrijf is een initiatief van drie Indonesiërs die geboren en getogen zijn in Nederland, namelijk Aaman Sulchan, Wati Chaeron en Putri Gayatri.

Afgelopen juli 2015 is TSS, dat oorspronkelijk gevestigd was op de Jalan By Pass Ngurah Rai, Gang Cempaka, inmiddels verhuisd naar een andere locatie dat rustiger en ruimer is: Jalan Sekuta, Gang Seroja No. 2, Sanur op Bali.

Deze nieuwe plek heeft drie werkruimtes en een algemene ruimte dat gebruikt kan worden als samenwerkingsruimte. De faciliteiten die zij aanbieden zijn gratis wifi, een rustige en comfortabele werksfeer, een tuin, gratis koffie en thee, ruimtes voorzien van airconditioning. En dat alles voor een voordelige prijs.

Verschillende samenwerkingsactiviteiten zijn al tot stand gekomen in TSS. Een bazaar met lokale ondernemingen, liefdadigheidsactiviteit met Arise Indonesia, milieubewuste activiteit met de Bali Organic Association en Pusat Lingkungan Hidup Regional Bali, samenwerking met een lokale basisschool voor gezondheids- en milieuvraagstukken, en een samenwerking met Sekolah Cinta Bahasa voor een cursus Indonesisch voor buitenlanders. Voor meer informatie, bezoek de website: www.thesanurspace.com.

Voor degenen die Bali bezoeken, neem gerust de tijd om hen een bezoekje te brengen in Sanur. Je kan hiervoor direct telefonisch contact opnemen met hun host Kriss: +62-81237401660. (Jolie Kaban)

Zij kijken uit naar je komst! 🙂

 

the sanur spacethe sanur spacethe sanur spacethe sanur space

 

 
SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply