Vakantiebeurs 2015

0

Het was weer zover: de vakantiebeurs in Utrecht! Een wederom succesvol evenement met dit keer als motto “Je zou zweren dat je er al was”. Deze beurs, die afgelopen 14 – 18 januari werd gehouden heeft als doel om potentiële vakantiegangers warm te maken voor al die mooie plekken en interessante vakantieoorden.

Ook dit jaar heeft Indonesië natuurlijk haar bijdrage geleverd. Met dit keer wel drie paviljoenen: van het Indonesische ministerie van Cultuur en Toerisme, van het bestuur van Cultuur en Toerisme van West-Java en van het Cultuur en Toerisme Departement van Bandung. De paviljoenen werden druk bezocht: ze zaten in de top drie van alle landen en waren zelfs de nummer één van alle Aziatische paviljoenen.

Ferlin Yoswara, een van de vertegenwoordigers van Cultuur en Toerisme van Bandung, gaf Belindomag haar impressie van haar ervaringen tijdens de beurs.

“Het was zeker een informatieve en succesvolle beurs. Ik heb het genoegen gehad om verschillende interessante mensen te kunnen spreken. Met onze augmented reality (toegevoegde realiteit) kraam konden wij gemakkelijk en op een interactieve manier extra informatie geven aan de bezoekers over de bezienswaardigheden in Bandung.”

Vakantiebeurs 2015 AR BelindoMag.nl

Augmented Reality

“Ik heb ook de zoon van N. Beets, de laatste Nederlandse burgermeester van Bandung (van 1937 – 1942) gesproken. Die sprak nog heel nostalgisch over Bandung.”

Daarnaast heeft Ferlin veel gesprekken gehad met Ministeries van Toerisme uit Afrikaanse landen. In april van dit jaar zal er namelijk een internationale bijeenkomst georganiseerd worden door de stad Bandung ter herdenking van de Aziatisch-Afrikaanse Conferentie. Deze conferentie werd voor het eerst in april 1955 in Bandung georganiseerd door naties die kort ervoor onafhankelijk waren geworden.

“De gesprekken hadden een informele sfeer, zoals de grappige minister van Toerisme uit Rwanda die graag een selfie wou nemen met mij, de minister uit Ghana die me Ghanees bier liet proeven en de minister van Guatamala die me een amulet gaf die problemen kan oplossen. Ik voel me echt gezegend dat ik dit werk mag doen!” vertelde Ferlin lachend.

 

SHARE.
Share.

About Author

Leave A Reply